Logo van MoventemLogo van Vervoerregio Amsterdam
A A A

Taal:

Engelse taalNederlandse taal
Logo van het Reizigerspanel

Reizigerspanel

Schrijf je hier in!

De Vervoerregio Amsterdam zet zich in voor een optimale bereikbaarheid van de Amsterdamse regio. Samen met onze inwoners en bezoekers, willen we de best bereikbare stedelijke regio van Nederland worden. Hiervoor is het van belang dat we weten wat jullie mening is en welke ideeën jullie hebben voor een nog beter bereikbare, schonere en veiligere regio. Aangezien we allemaal te maken hebben met mobiliteit, zijn alle inwoners en bezoekers van de Vervoerregio Amsterdam van harte welkom om mee te denken via het reizigerspanel.

Via het reizigerspanel kun je jouw mening en ideeën over verschillende onderwerpen geven. Mobiliteit is meer dan een reis van A naar B. Mobiliteit verbindt de inwoners van de Vervoerregio met elkaar en met de omgeving. De manier waarop we nu en in de toekomst reizen heeft dus ook impact op hoe onze leefomgeving eruit ziet en hoe we wonen, werken en studeren. Met dit panel kun je meedenken over diverse onderwerpen die hiermee te maken hebben. Denk aan thema's als bereikbaarheid, verkeersveiligheid, openbaar vervoer, duurzaamheid, parkeergelegenheid.

Je krijgt ongeveer drie tot zes keer per jaar een uitnodiging om via een korte online vragenlijst mee te denken. Hiermee help je de Vervoerregio verder te verbeteren en passende maatregelen te nemen. Geen tijd of geen mening? Geen probleem! Per onderzoek kun je zelf bepalen of je wel of niet deel wil/kan nemen. Geen verplichtingen dus. Wil of kun je niet online deelnemen, neem dan contact op met Moventem (0575 - 760227). Zij informeren je over andere manieren om deel te nemen.

Als waardering voor het geven van jouw mening, ontvang je bij elke volledig ingevulde vragenlijst ‘punten’. Deze punten zijn in te wisselen voor cadeaubonnen voor OVshop.